Извънредно неформатно

На 13 април тази година по идея на Димитър Петров-Регин (НЕ)Форматът проведе първото си събитие извън София. Авторите от (НЕ)Формата гостуваха в Стара Загора и бяха приютени в караоке бар „Черно и бяло“. Димитър Петров–Регин бе поел и организаторските функции с любезното съдействие на старозагорската поетеса Лилия Кашукеева.

За пръв път четенето протече без предварително определен ред на участниците. Всеки автор, който излизаше на сцената, след приключване на своето представяне трябваше да посочи кой от останалите да го замести зад микрофона.

Сесил Костадинова отново бе първа, но този път не за да заеме мястото на липсващ участник, а за да представи предпремиерно своята току-що издадена, нова стихосбирка „Флаграте“. Видеозаписът от представянето дължим на Петър Канев и неговия YouTube канал:

По силата на импровизирания жребий последна пред микрофона застана Евгения Динева, която освен свои стихове, съвсем импровизирано реши да представи още три стихотворения от новата книга на Сесил:

Един коментар за “Извънредно неформатно

 1. Благодаря най-сърдечно на Димитър Петров-Регин за поканата да участвам в това четене, за споделеното пътуване и цялостната организация на събитието.
  Благодаря на Денис Олегов за възможността и подкрепата.
  Благодаря на Евгения Динева за прекрасно подбраните и прочетени стихове.
  Благодаря на Петър Канев за професионалния запис.
  Благодаря ви, приятели!

  Потвърждавам, че (НЕ)Форматът означава ПРИЯТЕЛСТВО!

Коментарите са деактивирани.