Звездата на скитниците

Без да е пряко продължение на романа „Каменни трохи“, действието в новата книга се развива в същата Вселена.

Ед.цена: 18,00 лв.

Цена на доставка:
1. До офис на Еконт: съгласно действаща тарифа на фирмата (последна актуализация от 9 август 2019 г.)
2. До офис на Спиди: съгласно действаща тарифа на фирмата (последна актуализация от 9 август 2019 г.)

>> Поръчайте тук <<

Прочетете безплатно Глава 1 от романа.

Описание

Изминали са десетилетия от събитията в „Каменни трохи“. Голяма част от героите вече ги няма, други са на преклонна възраст. Новият метод за пътуване в космоса и популяризирането на Тунелите са довели до обществени промени. Създадени са нови колонии, възникват нови общности, които се стремят към независимост. Същевременно човечеството не се е отказало от търсенето на братя по разум. Изследователски експедиции кръстосват планетите от Вселенската мрежа. Успехите се редуват с неуспехи, а тайните продължават да се роят.

На далечна, необитаема планета семейство изследователи откриват следи от човешка цивилизация и малка седемлъчева звезда. В последвалия инцидент артефактът е изгубен. Години по-късно драматично предсказание запраща наследника на фамилията по следите на предполагаемо наследство. Ако мисията му се увенчае с успех, той ще има шанса да предотврати планетарна катастрофа.

Тайнствен архив, поетични заклинания, смъртоносно злато, невъзможни срещи и антинаучни явления са парчета от пъзела, който трябва да бъде нареден. Ключът за тях остава скрит в изгубения артефакт.

Характеристики

Корица мека
Страници 436
ISBN 978-619-154-280-2
Година 2018
Тегло 0,450 кг
Контакт с автора тук
<< към продуктитеДоставката не е включена в цената на книгите.