Звездата на скитниците

Предна корица

Без да е пряко продължение на романа „Каменни трохи“, действието в новата книга се развива в същата Вселена.

Наличност: ДА

Единична цена: 18,00 лв.

>> Поръчайте тук <<

Цена на доставка:
Съгласно действащите тарифи на куриерските фирми.

Прочетете безплатно Глава 1 от романа.

Описание

Изминали са десетилетия от събитията в „Каменни трохи“. Голяма част от героите вече ги няма, други са на преклонна възраст. Новият метод за пътуване в космоса и популяризирането на Тунелите са довели до обществени промени. Създадени са нови колонии, възникват нови общности, които се стремят към независимост. Същевременно човечеството не се е отказало от търсенето на братя по разум. Изследователски експедиции кръстосват планетите от Вселенската мрежа. Успехите се редуват с неуспехи, а тайните продължават да се роят.

На далечна, необитаема планета семейство изследователи откриват следи от човешка цивилизация и малка седемлъчева звезда. В последвалия инцидент артефактът е изгубен. Години по-късно драматично предсказание запраща наследника на фамилията по следите на предполагаемо наследство. Ако мисията му се увенчае с успех, той ще има шанса да предотврати планетарна катастрофа.

Тайнствен архив, поетични заклинания, смъртоносно злато, невъзможни срещи и антинаучни явления са парчета от пъзела, който трябва да бъде нареден. Ключът за тях остава скрит в изгубения артефакт.

Характеристики

Корица мека
Страници 436
ISBN 978-619-154-280-2
Година 2018
Тегло 0,450 кг
Контакт с автора тук
<< към продуктите