All inclusive

На 29.05.2019 г. в Народно читалище „Николай Хайтов“ – София Фондация „Буквите“ отпразнува 18-тия си рожден ден. Събитието протече при препълнена зала и амбициозен дневен ред: резултати от два конкурса, представяне на две стихосбирки и един роман.

Стартът бе даден с романа. Васил Даскалов, един от победителите в миналогодишния конкурс за съвременен любовен роман, представи новата си книга „Предизвестие за Ловеч“.

Последва обявяване на резултатите от тазгодишния (втори) конкурс за съвременен любовен роман. Публиката имаше удоволствието да се запознае с три от петте победителки. Както вече ви информирахме, Сесил Костадинова бе сред осемте финалисти, но не успя да събере необходимия брой гласове от публиката, за да бъде издаден романът й.

При изключителен интерес протече и представянето на стихосбирките на две великотърновски поетеси: Елица Кръстева с нейната „A capella“ и Петя Цонева с „“. Двете дами са победителки от миналогодишен конкурс за стихосбирка на фондацията.

След поетичните откровения отново беше време за награди, този път за победителите от Третия приказен конкурс. Сесил също получи своята грамота за приказката „Гост“, „една от най-женските приказки“, според мнението на журито. А ето и моментът на награждаването:Видеото е част от записа на живо на Фондация „Буквите“.